Benefiet4Lex

Benefiet4Lex

NH Nieuws maakte een mooie reportage en een artikel over ons concert voor Lex: https://www.nhnieuws.nl/nieuws/333526/ensemble-steunt-zieke-dirigent-lex-42-met-benefietconcert-ontzettend-mooi

Het concert van 24 maart 2024 in Cultureel Centrum Onder de Linden in Middenbeemster wordt een bijzondere voor ons allen. De opbrengst gaat naar de crowdfunding voor onze dirigent Lex. Zijn verhaal: https://www.lexbak.nl/

Het Noord Hollands Blazers Ensemble nodigt muziekliefhebbers uit voor het concert “Tussen schemer en schittering”. Dit bijzondere evenement vindt plaats op 24 maart 2024, om 15.00 uur, in de sfeervolle omgeving van Cultureel Centrum Onder de Linden in Middenbeemster.

Laat u verwonderen door en meevoeren met werken van bekende en minder bekende componisten zoals Françaix, Dupertuis, Klein, Kruik, Grieg, en Caplet. De Groene Toren biedt een intieme setting voor een unieke muzikale reis van schemer naar schittering.

Kaarten kosten € 15,- en reserveren kan via onderstaande link.

Bestel hier kaarten