Benefiet4Lex

Je kent ‘m misschien niet, maar ik wel. Lex is dirigent en oprichter van het Noord-Hollands Blazers Ensemble waar ik ook deel van uitmaak. Hij is voor mij een superfijne collega, een bevlogen musicus, maar hij is natuurlijk ook echtgenoot van Sarina en vader van zijn dochtertje Sofie. Hij is getroffen door een zeer zeldzame vorm van die rotziekte waarvoor hier in Nederland geen behandeling bestaat, maar in Amerika wel. Zijn vrouw is daarom een crowdfundingsactie gestart, want die behandeling kost enorm veel geld. Er worden veel acties gevoerd voor Lex. Eén daarvan is een benefietconcert op 27 maart . Dit concert wordt verzorgd door een projectorkest en door het Noord-Hollands Blazers Ensemble en vindt plaats in het Huis van Eemnes, Noordersingel 4 in Eemnes. De bedoeling is natuurlijk dat er zoveel mogelijk mensen een kaartje kopen, opbrengst gaat voor de volle 100% naar de behandeling van Lex… Check deze link om te kijken wat er op het programma van het concert staat en hoe je kaartjes kunt kopen. Voel je vrij om de bekendheid van dit concert natuurlijk ook te verspreiden onder je vrienden/familie/kennissen/geïnteresseerden.