NHBE in Schermerhorn

NHBE Schermerhorn 19 mei 2019

Het Noord-Hollands Blazersensemble (NHBE) komt zondagmiddag 19 mei in actie in de Grote Kerk van Schermerhorn. Ditmaal spelen ze een modern Amerikaans programma, waaronder een gloednieuw werk van John Franceschina voor solo saxofoon en dubbel blaaskwintet. Soliste is saxofoniste Ati Lust. Zij is afgestudeerd ‘klassiek saxofoon’ aan het Conservatorium van Amsterdam en met het Syrinx Saxofoonkwartet en met het World Saxophone Ochestra heeft ze heel wat van Europa gezien. Verder zijn er werken te horen van Berk, Bird, Gershwin en Reich. Het NHBE bestaat uit tien enthousiaste, professionele musici en staat onder leiding van dirigent Lex Bak.

Het concert begint om 16.00 uur in de Grote Kerk Schermerhorn. Kaarten kosten 7.50 euro en zijn verkrijgbaar via www.grotekerkschermerhorn.nl

Chat openen