Concert Oude Gemaal Heerhugowaard

Leerlingenconcert piano fluit klarinet 06-04-2019
Voor dit concert staan o.a. op het programma:
*Full Circle van Gwyneth Walker
*After You Mr Gershwin van Béla Kovács
*Grand Fantasia van Malcolm Arnold
*Carmen Rhapsody van Michael Webster

Het Manina Terzet bestaat uit Mariëlle Doorenspleet, Nienke de Jong en Natasja van Steen. Manina is ontstaan door een toevallige ontmoeting in 2017 tussen muziekdocenten die besloten de handen ineen te slaan om door samenwerking meer muziek te kunnen brengen in Heerhugowaard en vooral jongeren te enthousiasmeren muziek te gaan maken. Muziek bevordert immers samenwerken en heeft positieve effecten op concentratie en productiviteit (Erik Scherder) en is natuurlijk geweldig om zelf te maken.

Dit willen zij bereiken door samen te spelen en les te geven. Sinds vorig jaar organiseren ze daarom samen jaarlijks een leerlingenconcert en treden ze als trio op om bekende en minder bekende muziek ten gehore te brengen.

Samen staan ze garant voor passie, gevarieerde muziek van klassiek tot eigentijds. Hun enthousiasme is aanstekelijk en ze zijn in staat ‘muziek met plezier’ aan het publiek over te brengen. Na het concert hebben bezoekers nog lange tijd een glimlach op het gezicht.

Chat openen